20 листопада 2019 року у місті Ужгород проведено дебатний турнір для студентів на тему: "Роль історичної пам'яті в політичному дискурсі", даний захід не пройшов поза увагою коледжан, зокрема три команди представляли на рівні зі студентами факультетів коледжани!

Дебати відбулись на базі чотирьох центрів дебатного руху в Україні серед вищих навчальних закладів, зокрема Ужгородського національного університету, Харківського національного університету ім. В.Каразіна, Центральноукраїнського педагогічного університету ім. В.Винниченка, та Запорізького національного університету.

Теми турніру:
1. Україна - правонаступниця УРСР
2. Чекістів потрібно реабілітувати як жертв політичних репресій
3. "Нюрнберг" за злочини комунізму
4. Чорнобиль - це злочин
5. Гібридна війна Росії проти України у ХХ сторіччі

Захід проводився в Ужгороді Інститутом "Республіка" у партнерстві із Рeсурсним цeнтром зі сталого розвитку та Факультетом історії та міжнародних відносин УжНУ, ГО "Простір молоді" при підтримці Національного Демократичного Інституту Міжнародних Відносин та редакції "Історичної правди" видання "Українська правда".

Турнір відбувся у приміщенні Факультету історії та міжнародних відносин УжНУ в аудиторії №56 (пл. Народна,3) о 12 год. 20.11.2019 року.

Окрім цього, вперше в історії троє викладачів коледжу були задіяні до команди журі, зокрема:  Є.В. Лейба, М.М. Тернущак, Д.Л. Ворон.

adidas superstar damen glitzer silber