27 квітня у Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ «УжНУ» відбулися дебати серед кандидатів на вибори голови студентської ради коледжу.

Белей Андріана група ПР-21, яка є членом студентської ради протягом двох років у своїй виборчій програмі сконцентрувала основну увагу на змінах в самій студраді. В першу чергу це стосується повернення довіри викладачів до членів студентської ради, а також наголосила на тому, що студрада повинна враховувати думку кожного студента. Представляючи свою команду (Пащук Ярина, Делеган Іванна, Козел Лілія, Росул Олег), підкреслила їх найкращі якості.

Зганич Валентин закликав до пошуку компромісів між студрадою і адміністрацією. Наголосив на розвиткові спортивного життя коледжу, а також організації спільного дозвілля та відпочинку студентів.

Підбиваючи підсумки, заступник директора з навчальної роботи та виховання М.Т. Попович закликав до активності студентів під час виборів. Звертаючись до організаторів виборчого процесу, наголосив на тому, щоб вибори пройшли без порушень.

Адміністрація та викладацький склад Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» бажають кандидатам успіхів.

Nike