4 жовтня викладач Черевко І.І.  провела дискусію зі студентами першого курсу на тему «Твоя професія – юрист».  Студенти-першокурсники поділились своїми мріями та баченням майбутньої професії, а Ірина Іванівна окреслила основні професійні вимоги до правників та визначили специфічні властивості діяльності юриста, зумовлені її роллю у житті суспільства.

5 жовтня студенти 4 курсу (за програмою кіноклубу DOCU – кіно) переглянули документальний фільм «Рожеві сарі». Фільм відображає боротьбу жінок проти домашнього насильства. За жанром це реалістичний фільм-вторгнення. Сампал Пат, героїню цього фільму, як і багато інших, молодою дівчиною відділи заміж в родину, де її часто били. Але попри все вона боролась і покинула сім’ю свого чоловіка, зрештою ставши борцем проти поневолення жінок у штаті Уттар-Прадеш. Фільм викликав жваву дискусію у студентському середовищі щодо стану забезпечення прав жінок у сучасному світі.

6 жовтня серед студентів 1-3 курсів спеціальності «Право» було проведено інтелектуальну гру «Правовий брейн – ринг», метою якої було закріплення знань основних понять та категорій юриспруденції,  розвиток логічного мислення студентів. Гра проходила у два тури: відбірковий –у якому взяли участь 6 команд та фінальний.

У ході напруженої боротьби визначився переможець – команда під керівництвом студентки групи ПР-32 Марчук Вікторії у такому складі: Гошовський Євгеній ПР-22, Мигалега Лідія ПР-21, Бадида Антон ПР-31, Приставський Орест ПР-12.

dsc_3216 dsc_3219 dsc_3221 dsc_3260 dsc_3261 dsc_3265 dsc_3281 img_1522 img_1523nike fashion