У грудні 2019 року студентка 2-го курсу спеціальності «Право» Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» Лукач Ангеліна взяла участь у Всеукраїнській студентській  олімпіаді з української мови  серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста. Коледжанка не просто стала учасницею ІІ етапу цього освітнього змагання, що відбувалося у Мукачівському кооперативному торговельно-економічному  коледжі, а й здобула блискучу перемогу під чітким керівництвом викладача української мови та літератури, голови циклової комісії з української мови Андрусь Мар’яни Володимирівни.

Як казав свого часу Вінс Ломбарді: «Перемога – це ще не все, все – це постійне бажання перемагати». Ці слова є своєрідним кредо для студентів Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ».

Отже, Лукач Ангеліна не зупиняється на досягнутому і їде весною 2020 року до Харкова, щоб взяти участь у ІІІ етапі Всеукраїнської студентської  олімпіади з української мови  серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста.

Бажаємо успіхів!