Напевно, в Україні не знайдеться жодної людини, яка  у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок « Кобзаря»  Тараса Шевченка. Творчість цього поета можна розуміти, можна не розуміти, а можна ставитись до неї з великою любов’ю. У будь-якому випадку байдужим вона не залишає нікого.

З метою вшанування пам’яті Великого Кобзаря  у Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ «УжНУ» проводиться Шевченківський тиждень. Ініціативна група привітала адміністрацію, викладачів та студентів із національним святом.

Свято розпочалось з покладання квітів до портрета народного генія,що гідно зустрічав кожного студента у фойє коледжу..

Робота студентського радіо в цей день була присвячена творчості Тараса Шевченка. Особливо всіх вразило читання Шевченкового « Заповіту» іноземними мовами.

Відповідно до плану тижневика студенти підготували тематичні стіннівки ,які  привертають увагу своєю різноманітністю, сучасністю та креативністю. Щоби  вшанувати пам'ять Т. Г. Шевченка, студенти прийшли на свято в національному вбранні.

Заходячи в аудиторію чи робочий кабінет,кожен мав нагоду прочитати уривки із відомих і не дуже творів Кобзаря,які дбайливо видрукувала  і  прикріпила  до дверей викладач –філолог Іваниш О.Л.

nike roshe one toddler grey suit dress pants